Full-Operating

Een vast team van 11 operators….

Graag nemen we ook de grootste zorg van je koffievoorziening uit handen, het vullen en het dagelijks onderhoud. Zo blijf je verzekerd van een optimale koffievoorziening waar medewerkers in je bedrijf graag gebruik van maken. Onze operator zorgt voor voldoende ingrediënten zodat je nooit zonder zit en zelf niet aan bestellen hoeft te denken. Door een optimale verzorging zal het aantal storingen naar verwachting afnemen en gebeurt het toch dan worden kleine technische storingen direct door de operator verholpen.

Hoe vaak we verzorgen, op welke dagen we langskomen en welke dienstverlening we dan uitvoeren, van dagelijks onderhoud tot af en toe een grote onderhoudsbeurt? We vullen het graag flexibel voor je in! We vullen automaten bij en doen het onderhoud: het legen van de lekbak, het doorspoelen van de automaat en het schoonmaken van de buiten- en binnenzijde en de directe omgeving. Elk kwartaal controleren we of alles naar wens gaat.

De verzorging gebeurt door een vaste, gespecialiseerde operator die deel uitmaakt van een team van 11 eigen operators. En tijdens ziekte of verlof wordt de operator altijd vervangen door een vaste collega-operator. De operators worden centraal aangestuurd door een teamleider die eindverantwoordelijk is en waar je met alles terecht kunt.

VendonNaast koffieautomaten, nemen we ook graag frisdrank- en snoepautomaten mee in de verzorging. Als we zelf snoep-/frisdrankautomaten leveren dan zijn deze voorzien van de telemetrie oplossing van Vendon. Telemetrie stelt ons in staat om de status van de automaat op afstand te monitoren en uit te lezen. Zo zijn op afstand de verkopen per product in te zien en is het moment van het aanvullen met de juiste producten vooraf inzichtelijk, zo voorkomen we leegstand. De operator verzorgt dan tevens de verwerking en afdracht van het cashgeld, al gaan we langzamerhand over op contactloos betalen.