Levering & Logistiek

Ongewoon goed in werk….

Magazijn (14) - websiteWe hebben onze levering & logistiek ondergebracht bij Pauw Bedrijven in Breukelen. De distributie van al onze bestellingen vindt vanuit dit centraal in Nederland gelegen magazijn plaats.

PAUW Bedrijven is het SW-bedrijf (sociale werkvoorziening) van 9 gemeenten ten westen van Utrecht. Door onze samenwerking met Pauw Bedrijven beschikken we over enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die ongewoon goed zijn in hun werk.

Medewerkers die de ontvangst goederen, het klaar maken van bestellingen, het inpakken van dozen, het vullen van pallets en het transportklaar maken van de verzending nauwkeurig voor je uitvoeren.

Magazijn (19) - websiteUiteraard mag je verwachten dat bestellingen op het juiste tijdstip en plaats worden bezorgd, logistiek is een belangrijk speerpunt.

We leveren rechtstreeks aan bedrijven, scholen, instellingen en overheden, op het afgesproken tijdstip, professioneel en van hoge kwaliteit. De bezorging van bestellingen vindt zoveel als mogelijk plaats op vrijdagen, op die manier maken we bezorgroutes die we samen met Pauw bedrijven efficiënt kunnen rijden.

En je bent uiteraard altijd van harte welkom om je bestelling zelf op te komen halen als dat je beter uitkomt. We zijn ideaal bereikbaar vanaf de A2 ter hoogte van Breukelen, achter Leaseplan occasions. Als je vooraf  doorgeeft wanneer je komt dan zorgen wij dat alles voor je klaar staat.