102% coffee

“ Wij beloven de beste koffie op je werk!”

102% coffee vindt dat koffie op het werk lekkerder en beter kan. Waarom zou je op het werk genoegen nemen met minder lekkere koffie dan je thuis of in de horeca inmiddels gewend bent. 102% brengt daar verandering in, een modern koffiemerk, voor op het werk, op school of onderweg.

shutterstock_255265309We kennen de markt goed, we weten wat koffie en thee drinkers willen. Onze koffie is van de allerbeste kwaliteit, de automaten bieden een breed assortiment en zijn betrouwbaar, de levering van ingrediënten is volledig en stipt! En we helpen je snel, adequaat en persoonlijk als er onverhoopt een storing mocht optreden aan een automaat. 102% staat voor de manier waarop wij vinden dat “zaken doen” zou moeten.

Met “klantgericht” bedoelen wij het beter te doen dan dat jij verwacht. Persoonlijk en met oprechte aandacht luisteren we naar je wensen en helpen we je graag, hoe dan ook! En als wij iets niet kunnen, dan verwijzen we je graag door, daarin zijn we open.

“ En we doen meer!”

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van grote contracten op het gebied van de warmedrankvoorziening en zijn volledig ingericht om de juiste commerciële, operationele en technische ondersteuning te bieden. 102% coffee biedt een concurrerend totaalpakket van automaten en ingredienten en bijbehorend assortiment van food en non-food producten, een gedegen technische service en zelfs full-operating.